Отзиви за Uromexil

 • Иван
  След 40 години за първи път се сблъсках със симптомите на остър простатит. Ходих до тоалетната 6-7 пъти на вечер и всяко уриниране беше много болезнено. В допълнение към предписаните антибиотици, лекарят посъветва капсули Uromexil. И до края на 2 седмици прием спах нормално цяла нощ, без да тичам до тоалетната периодично.
  Uromexil
 • Иван
  Дълго време пренебрегвах симптомите на простатит. И не исках да ходя на лекар, нали знаеш, дигиталният ректален преглед не е приятно нещо. Опитах се самостоятелно да избера антибиотици и НСПВС, но ефектът от тях не беше достатъчен за дълго време. И така реших да поръчам Uromexil. Капсулите помогнаха за пълно премахване на болката в слабините.
  Uromexil
 • Васил
  Дълго живее с хроничен простатит. Винаги се наблюдава от лекар, но симптомите се повтарят периодично. В името на експеримента реших да поръчам Uromexil. През първата седмица от приема здравословното състояние се подобри - болките в слабините изчезнаха, потентността се възстанови. Смятам да продължа да приемам капсули според инструкциите.
  Uromexil
 • Петър
  Простатитът ме измъчваше 6 месеца. Вече смених няколко лекаря, но предписаните схеми на лечение не помагат дълго време. Нито масажът, нито антибиотиците дадоха трайна ремисия. И аз поръчвам капсулата Uromexil. Първите 3 дни нямаше ефект, но на 4-ия ден усетих, че болката в слабините намаля.
  Uromexil
 • Иван
  Преди няколко месеца имах проблеми с потентността. Ако сексът се случи, тогава еякулацията не е била приятна. имаше пареща болка. Прекарани тестове за полово предавани болести - всичко е чисто. Е, реших да закупя Uromexil, за да нормализирам работата на простатата. Потентността, както и моят сексуален живот, се подобри. Смятам да продължа да пия капсули.
  Uromexil
Потребителска оценка Uromexil
4.4
28