Опит от употреба Uromexil

Ревю на капсули Uromexil от Александър от Либерец

Обратна връзка Uromexil

Един ден се върнах от командировка и почувствах силно парене при уриниране. Неприятните симптоми не изчезнаха няколко седмици и все пак реших да посетя лекар.

След прегледа лекарят каза, че имам простатит с малък аденом. Попитах как може да се излекува и лекарят ми предписа антибиотици, лекарства за повишаване на имунитета и сесии за масаж на простатата. Наистина не исках да преминавам към последната процедура и реших да изясня дали е възможно да я заменя с по-малко неудобно действие.

Лекарят ми препоръча да вземам Uromexil и да приемам капсули всеки ден. Но лекарят веднага ме предупреди, че ако има някакво влошаване, ще трябва да отида на масаж.

Къде направих поръчката си?

Предпочитах да купя инструмента на официалния уебсайт. Капсулите бяха доставени бързо. Поръчах го в понеделник, а вече в четвъртък имах лекарството. Лекарството беше запечатано. Опаковката съдържа подробни инструкции как да използвате лекарството.

Колко време отне?

Инструкциите за употреба казват, че пълният курс е 30 дни. И аз го минах. Приех 2 капсули Uromexil сутрин и вечер. Измих ги с вода.

Капсули Uromexil

Кога започна ефектът?

Моят опит от употребата на лекарството е изключително положителен. Забелязах първите подобрения 10 дни след началото на курса. Дискомфортът по време на уриниране изчезна. Болката в слабините окончателно изчезна до края на третата седмица и потентността най-накрая се нормализира.

Симптомите на възпаление на простатата вече не ме притесняваха. Планирам да повторя курса отново след 2 месеца, за да предотвратя обостряне на простатит.